RAZLIČITI I JEDNAKI: COOL BEAUTY KAMPANJA S POTPISOM HRVATSKIH KREATIVACA

Voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić, glumci Ana Maras, Olga Pakalović, Iva Mihalić, Marija Škaričić, Ksenija Pajić i Duško Modrinić te brojne druge klijentice i klijenti svakodnevno uživaju u  ugodnom interijeru i opuštenoj atmosferi Blissa, uz bogatu ponudu najrazličitijih tretmana i najvišu razinu personalizirane usluge, zbog čega mu se kontinuirano vraćaju. Video proljetne kampanje Bliss instituta izradio je Franjo  Matković, a za šminku i frizuru ambasadora pobrinule su se Petra Sever i Kuća četki.

Osim vrhunske njege za lice i tijelo te mjesta za opuštanje i odmor, ambasadori i klijenti u Bliss institutu pronalaze tretmane i proizvode najpoznatijih, ekskluzivnih kozmetičkih brendova, koji su do prošle godine bili dostupni u najvećim svjetskim gradovima poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka. Zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta, Jasminki Herceg, visoko selektivne Carita i Decléor proizvode i tretmane usavršene sveobuhvatnom edukacijom moguće je pronaći i u Bliss institutu, pa tako vrhunski i svjetski popularni tretmani i proizvodi za brzo i efikasno pomlađivanje, oblikovanje tijela i ultimativnu njegu lica i tijela Zagrepčanima nikada nisu bili dostupniji nego danas.

Ambasadori Bliss instituta i vlasnica Jasminka Herceg

“Veliko mi zadovoljstvo predstavlja šarolik profil naših klijenata – različitih i nama jednakih. U Blissu volimo različitost, a moja misija od početka je osigurati u potpunosti personaliziranu uslugu koja uvijek za svakog klijenta mora biti na jednakoj, najvišoj razini. Znam da sam u tome uspjela kada vidim da svaki od naših klijenata pronalazi u Blissu ono što mu je potrebno i kontinuirano nam se vraća, a najveći kompliment nam je upravo njihova preporuka”, ističe Jasminka Herceg, prva Carita i Decléor brand ambasadorica u Hrvatskoj.

Izvor: Gloria
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s