MINIMALIZAM U PROLJETNOM ORMARU

Približavanje nove sezone mnoge je navelo na planiranje nove garderobe. I dok proljeće u mnoge ormare unosi raskoš jarkih i pastelnih boja i vibrantnih uzoraka, u minimalistički ormar proljeće će unijeti jednako značajne, ali istovremeno mnogo suptilnije promjene obojane crnom i bijelom. U proljetnu sezonu, prepoznatljivoj po povratku razigranosti unutar ormara, minimalizam, čiji korijeni, kad govorimo o odjeći, leže u neutralnim bojama, klasičnim i svevremenskim komadima i naglasku na kvaliteti ispred kvantitete, unosi određene modne izazove. Iako će za jednaki razigrani i prozračni efekt proljetni ormar zahtijevati smjelu igru jednostavnim komadima i nekoliko stilskih trikova, unutar minimalizmom obojena gaderobe možete stvoriti jednako zanimljivu proljetnu priču.

andyheart.jpg

Nakon što u ormaru zadržite tek basic komade, izvučete sve zimske i vratite dijelove prošlogodišnje proljetne garderobe, vrijeme je za odabir palete boja koja će obilježiti vašu ovogodišnju minimalnu proljetnu garderobu i shopping komada koji vam nedostaju. Kako bi vaša proljetna garderoba imala sve klasike minimalnog dnevnog stila i komade nose duh proljetne atmosfere, u nastavku vam donosimo kratak pregled komada dobrodošlih u svakom proljetnom ormaru inspiriranom estetikom minimalizma.

Iako proljeće donosi toplije dane, tijekom cijelog proljeća, a osobito za prvih proljetnih dana jakna je još uvijek jedan od nezaobilaznih komada. Kad govorimo o jaknama, omiljeni klasici iz minimalističkog proljetnog ormara ne razlikuju se mnogo od onih skrivenih u drugim ormarima. Dok baloner unosi ženstvenu klasiku jednako primjerenu za ležerne dnevne i elegantne večernje kombinacije, traper jakna svakom će outfitu dati prepoznatljivu ležernost svih traper komada. Iako će baloner i traper jakna savršeno ogrnuti svaku kombinaciju, cool faktor u svoj minimalistički proljetni ormar možete unijeti dodatkom crne jakne od meke kože u biker modelu.

harperandharley2-1.jpg

Omiljena proljetna uniforma mnogih minimalistica jednostavna je kombinacije klasične T-shirt majice i traper hlača. Iako je kombinacija bijele majice kratkih rukava i crnih traperica ultimativna minimalistička verzija ovog jednostavnog spoja, kombinacije crne majice i bijelih traperica donijet će joj suptilni, ali zanimljivi zaokret. Osim crne i bijele boje, traper hlače plave boje jednako su klasičan minimalan komad koji će većinom monokromnu garderobu unijeti malo boje, dok će jednostavan natpis ili ilustracija unijeti raznolikost u vašu kolekciju jednostavnih T-shirt majica.

Izvor: Journal

harperandharley1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s